TVTA Vandaag

12-12-2017- Geen evenement & geen bardiensten vandaag


- Geen verjaardagen vandaag

Even voorstellen Michael Haverkamp

komende seizoen Michael Haverkamp namens Touch Tennisorganisatie alle tennislessen verzorgen op de club. Voor velen misschien een oude bekende, voor anderen een nieuwe naam.

Mijn naam is Michael Haverkamp, 26 jaar oud en geboren en getogen in Ter Aar. Mijn eerste stappen op de tennisbaan heb ik gezet bij TVTA waarna ik drie jaar bondstraining gevolgd heb om daarna vanaf mijn 12e bij ATC TEAN in Alphen a/d Rijn te trainen en competitie te spelen. Daarnaast ben ik vele jaren actief geweest als vrijwilliger binnen TVTA als webmaster, lid van de jeugdcommissie en lid van de organisatie van het Open Jeugdtoernooi. Helaas wordt dit toernooi  niet meer georganiseerd.

Ik train zelf al vele jaren bij Touch Tennisorganisatie en ben erg trots dat ik vanaf april namens hen de tennislessen mag verzorgen op de club waar het voor mij allemaal is begonnen. Het afgelopen jaar heb ik veel positieve geluiden gehoord over de lessen van Nicky en Menno en hoop het komende jaar deze positieve tendens namens Touch Tennisorganisatie voort te zetten en verder uit te bouwen. Ik kijk er naar uit om met jullie aan de slag te gaan op de banen in Ter Aar!