TVTA Vandaag

12-12-2017- Geen evenement & geen bardiensten vandaag


- Geen verjaardagen vandaag

Onze Tennisschool

TOUCH Tennisorganisatie is in 2003 opgericht. De organisatie staat onder leiding van Gertjan Egberink, Corjon Mantouw en ArJan Wille. Zij hebben hun jarenlange (internationale) ervaring binnen de tennissport gebundeld, hetgeen garant staat voor het kwalitatieve dienstenpakket van TOUCH.

Missie

Het vergroten van de populariteit van de tennissport door het aanbieden van een kwalitatief hoogwaardig dienstenpakket dat bijdraagt aan de ontwikkeling en de promotie van tennis als sport voor iedereen op elk niveau. TOUCH wil een toegevoegde waarde bieden aan tennisverenigingen, (tennis)organisaties en alle (actieve en potentiële) tennissers op recreatief, wedstrijd- en topniveau.

Visie

TOUCH Tennisorganisatie is een organisatie die bekend staat om de kwaliteit en diversiteit van haar dienstenpakket, dat aansluit bij de wensen van haar klanten. TOUCH investeert daarom voortdurend in kwalitatieve opleiding en de tevredenheid van haar medewerkers.

De opleidingsstructuur van TOUCH Tennisorganisatie biedt passende lesprogramma’s voor elke (actieve of potentiële) tennisser op elke niveau en voor alle leeftijdsgroepen.

TOUCH Tennisorganisatie organiseert competities, toernooien en evenementen die aansluiten bij de wensen van de verenigingen en de individuele leden.

TOUCH Tennisorganisatie heeft de kennis en ervaring om het vrijwillig kader van verenigingen professioneel te ondersteunen. TOUCH heeft hiervoor een gespecialiseerde verenigingsmanager in dienst.

Thuisbasis van TOUCH is Tennis- en Squashcentrum Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn. Vanuit dit centrum coördineert TOUCH al haar activiteiten. Momenteel maken 4 verenigingen en verschillende instanties gebruik van de diensten van TOUCH, te weten:

  • Tennis- en Squashcentrum Nieuwe Sloot
  • TV Nieuwe Sloot
  • ATC TEAN
  • TV Leimuiden
  • TV Ter Aar
  • KNLTB regio Noordwest
  • Scala college Alphen a.d. Rijn
  • Highschool tennis
  • LOOT-opleiding
  • Veel privé-leerlingen uit de hele regio

 

Vanaf het zomerseizoen gaat er wederom wat veranderen op TVTA. Trainer Nicky heeft besloten om te emigreren naar Bonaire en daarom zal het komende seizoen Michael Haverkamp namens Touch Tennisorganisatie alle tennislessen verzorgen op de club. Voor velen misschien een oude bekende, voor anderen een nieuwe naam.

Vanaf heden is het mogelijk om je in te schrijven voor de tennislessen gedurende het aankomende zomerseizoen. Dit kan je doen via de website van Touch, www.tennislessen.com of via de directe link: http://tennislessen.com/2015/index.php/tv-ter-aar.